logo_ff.png
Győri Blanka.png

[INGYENESEN LETÖLTHETŐ FÜZET]

TOP4 Amerikai konyhás nappali hiba
amit kerülj el, ha kisgyermekesként építkezel!

Szeretnél egy igazán praktikus amerikai konyhás nappalit a hamarosan épülő családi házadban?

Szeretnéd tudni, hogy

  • Mi az a 4 leggyakoribb és legnagyobb hiba, amelyet legtöbben elkövetnek az amerikai konyhás nappalijuk tervezése során?
     

  • Mi az, amin még változtatnotok kellene ahhoz, hogy később jól tudjátok berendezni az egész helyiséget attól függően, hogy hol tart az építkezésetek?
     

  • Mi az a legbiztosabb út, amit az emberek többsége nem használ a bútorozás során, pedig elkerülhetnék vele a hibák 90%-át?

 

Ebben az ingyenesen letölthető füzetben éppen ezekre a kérdésekre kapsz választ. Ráadásként pedig megkapod 3 szakszerűen megtervezett konyha alaprajzát és látványterveit, amelyeket egy szakember készített.

PIN.png

Ki készítette a füzetet?

CV foto kerek.png

Győri Blanka vagyok, diplomás építészmérnök, lakberendező, kétgyermekes anyuka. 1 évvel ezelőtt döntöttem úgy, hogy az építészmérnöki tudásomat az elmúlt években elsajátított lakberendezési ismereteim mögé állítva azért fogok dolgozni, hogy a lehető legtöbb magyar kisgyermekes családnak segítsek olyan otthont létrehozni, ami tudatosan megtervezett, otthonos, valóban jól szolgálja a család szükségleteit, és mellőzi az öncélú "díszítgetést".

A gombra kattintva elfogadod az Adatkezelési Tájékoztatót.

 

Győri Blanka - Otthonka Lakberendezés - Adatkezelési tájékoztató
Kapcsolat: hello@otthonkalakberendezes.com

2614 Penc Széchenyi u. 17.