top of page
alapr1_edited_edited_edited.png

Villám szakvélemény házvásárló családoknak

48 órán belül

Kiknek ajánlom ezt a szolgáltatásomat?

  • akik biztosra szeretnének menni, hogy jól berendezhető-e, megfelelően használható lesz-e a leendő házuk, még mielőtt meghoznák a végleges döntést a vásárlásról.

  • akik szeretnének egy szakembert megkérdezni arról, hogy melyik falat lehet, és melyik falat érdemes elbontani egy későbbi átalakítás során, azaz milyen lehetőségeket rejt a ház, ha hosszú távon új igények merülnek fel.

  • új építésű házat vásárlóknak, és használt ingatlant vásárlóknak is.

  • szükség esetén saját terveztetésű ház építész terveit is átnézem, mivel az építész tervező ritkán foglalkozik részletekbe menően a majdani bútorozással, ezért megéri még a tervezési fázisban átnézni ezt, hogy kisebb-nagyobb problémák még időben kiderüljenek, és a módosítások még időben beépülhessenek az építész tervekbe.

 

FIGYELEM! A szakvélemény nem helyettesít egy teljes berendezési tervezést!

Mit tartalmaz?

 

  1. Először egy rövid telefon, vagy videochat beszélgetés során felmérem az igényeiteket.

  2. Majd a pontos körülmények ismeretében megvizsgálom a terveket és ha van, a műszaki leírást, elkészítem az írásos szakvéleményt.

  3. Egy videóbeszélgetésen szóban is elmondom a szakvélemény tartalmát, és válaszolok a kérdéseitekre.


MIÉRT VÁLASSZ ENGEM?
Mert a legtöbb lakberendezővel ellentétben építészmérnök is vagyok, így mélyebb, alaposabb tudáshoz férsz hozzá. És azért is, mert kétgyermekes anyaként családbarát személettel nézem majd át a terveket, azaz nemcsak a mostani igényeiteket veszem majd figyelembe, hanem tekintettel leszek arra, hogyan fog változni a családotok a következő 10-20 év során.

A tanácsadás ára 30.000 Ft, amely banki átutalással előre fizetendő.

bottom of page