Lányszoba ötletek - bútorok és dekoráció teljes bevásárlólistával!
top of page
Keresés
  • Szerző képeBlanka Győri

Lányszoba ötletek - bútorok és dekoráció teljes bevásárlólistával!

Frissítve: 2021. nov. 11.

Kedves Olvasóim!

Nagy örömmel osztom meg veletek a munkámat: összeállítottam nektek egy rugalmasan kezelhető lányszoba tablót. Az volt a célom, hogy Nektek ezzel azt a több órát és sok-sok stresszt megspóroljam, amit a megfelelően összeillő bútorok összeválogatása jelentett volna.

Minden, a tablón szereplő termék magyar webshopokból származik, ezért bárhol is lakj az országban, megrendelheted pont ezeket a termékeket. FONTOS: Csak olyan webshopok kínálatából választottam tárgyakat, amelyeket google vélemények, árukereső.hu értékelések, és a saját tapasztalataim alapján megbízható és korrekt cégnek ítéltem.

Ha egy-egy elem vagy falikép nem tetszik, nyugodtan cseréld belátásod szerint valami másra!

Ezt a tablót bevásárlólistával együtt ingyen elküldöm neked, ha feliratkozol a levelezőlistámra. Mivel a webshopok kínálata változhat, rendszeresen frissítem majd a bevásárlólistát, de pont a kínálat változékonysága miatt legfeljebb 2 hónapig, azaz május végéig lesz elérhető a tabló. Ha szeretnéd megkapni, iratkozz fel az oldal alján a levelezőlistámra, és hamarosan küldöm a listát.


Hamarosan jelentkezem egy hasonló tablóval, amelyen egy fiúszoba komplett bútorozása lesz! Ha szeretnél értesítést kapni, amikor felkerül az oldalra, írj egy emailt a hello@otthonkalakberendezes.com-ra, és a tárgyba írd bele: fiúszoba!

lányszoba ötletek bútorok


165 megtekintés0 hozzászólás

Ha szeretnéd ingyenesen letölteni 3, családoknak szóló, szakszerűen megtervezett AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI  terveit, akkor kattints a képre!

Amerikai konyhás nappali tervek kisgyermekeseknek
bottom of page