top of page

Rólam

Kisgyermekes családoknak segítek EXTRA RÖVID HATÁRIDŐVEL olyan otthont kialakítani, amely maximálisan átgondolt, szerethető, és hosszú távon leköveti a gyerekek növekedését.

cv foto.jpg

Győri Blanka vagyok. Először diplomás építész lettem, aztán feleség és két kisfiú anyukája, később pedig a férjemmel közösen egy 86 m2-es ház tulajdonosa. Ahogy beköltöztünk az üres házba,  azzal szembesültem, hogy nem könnyű igazi, nagybetűs OTTHON-ná formálni a körülöttünk lévő tereket. Végül sikerrel jártam, és azért indítottam el az Otthonka blogot, hogy Nektek, hozzám hasonló fészekrakóknak, otthonteremtőknek és otthonfrissítőknek ezt a feladatot megkönnyítsem, időt, energiát, STRESSZT és pénzt spóroljak Nektek. Építész szakmai tudásomat lakberendezői tanfolyammal kiegészítve megszereztem azt a tudást, amivel jól tudlak titeket támogatni az otthonotok kialakításában. Hiszem, hogy mindenkinek szüksége van egy olyan otthonra, amely a lehető legpraktikusabban szolgálja ki az ő és családja igényeit, és egyben esztétikus, kellemes és biztonságos hely, ahová jó megérkezni, ahol jó megpihenni.

Ha neked is jó lenne, ha valaki segítene a leendő családi otthonodat már elsőre tudatosan, családbarát módon kialakítani, és nem PATIKÁRA, hanem egy titeket jól szolgáló OTTHONRA vágysz, ráadásul jól jönne, ha a kész tervek több hónap helyett akár egy-két hét alatt elkészülnének, akkor jó hírem van! Én éppen így dolgozom :) Nézz szét a Szolgáltatások fülön, és írj nekem a Kapcsolat fülön.

bottom of page