Rólam

Online segítek családoknak olyan otthont kialakítani, amely mindenkinek a szükségleteit és vágyait valóra váltja a legkisebbektől a felnőttekig. 

cv foto.jpg

Győri Blanka vagyok. Először diplomás építész lettem, aztán feleség és két kisfiú anyukája, később pedig a férjemmel közösen egy 86 m2-es ház tulajdonosa. Ahogy beköltöztünk az üres házba,  azzal szembesültem, hogy nem könnyű igazi, nagybetűs OTTHON-ná formálni a körülöttünk lévő tereket. Végül sikerrel jártam, és azért indítottam el az Otthonka blogot, hogy Nektek, hozzám hasonló fészekrakóknak, otthonteremtőknek és otthonfrissítőknek ezt a feladatot megkönnyítsem, időt, energiát, STRESSZT és pénzt spóroljak Nektek. Építész szakmai tudásomat kiegészítve közel 60 órányi lakberendezési tanfolyamot végeztem már el, és továbbra is folyamatosan képzem magam lakberendezésben, hogy otthontervezőként a leghasznosabb segítséget tudjam nyújtani Nektek. Hiszem, hogy mindenkinek szüksége van egy olyan otthonra, amely a lehető legpraktikusabban szolgálja ki az ő és családja igényeit, és egyben esztétikus, kellemes és biztonságos hely, ahová jó megérkezni, ahol jó megpihenni.

Ha neked is jó lenne, ha valaki segítene a családi otthonotok egy-egy helyiségét ráncba szedni, hogy a praktikum és a jó hangulat egyszerre érvényesülhessen, és nem PATIKÁRA, hanem egy titeket jól szolgáló OTTHONRA vágysz, ahol szülők és gyerekek igényei egyaránt érvényesülnek, ráadásul jól jönne, ha a rengeteg teendőd mellett a tervezési folyamatot szinte teljes egészében a saját otthonod kényelméből, kényelmetlen időpontegyeztetések nélkül, emailen egyeztethetnéd végig valakivel, akkor jó hírem van! Én éppen így dolgozom :) Nézz szét a Szolgáltatások fülön, ahol minden részletet megtalálsz.