Peach Abstract Earthy Download Now Instagram Post with Phone Mockup.png

Lakberendezési tanácsadás
KISGYERMEKES CSALÁDOKNAK

2 órás online videóbeszélgetés.

Kiknek ajánlom ezt a szolgáltatásomat?

  • akik olyan lakberendezővel szeretnének együttgondolkodni, aki kisgyermekes, családbarát otthonokat tervez, és ezzel a szemlélettel segít.

  • akik kisebb kérdésekben igényelnek csak szakmai segítséget az otthonuk berendezése során,

  • nincs szükségük valósághű látványtervekre,

  • nincs idejük többhónapos részletes tervezésre és a burkolást vagy a villanyszerelést támogató kiviteli tervekre, hanem gyors válaszokat szeretnének a bútorozás kérdéseiben,

  • nem fér bele a költségvetésükbe a részletes tervezés, de legalább néhány döntésben mégis szeretnének szakmai segítséget kapni.

 

Ebben a két órában minden kérdésedre válaszolok legjobb tudásom szerint. Segítek dönteni azokban a kérdésekben, amelyekben nem tudtok dűlőre jutni, termékeket ajánlok, vagy épp a helyiség elrendezésében adok tanácsot. Igény szerint egy vagy több alkalomra is lehetőség van, ha nem sikerül minden kérdésetekre kitérni. A tanácsadás után 48 órán belül elküldöm nektek írásos formában az összes linket, fotót, ami a beszélgetés során szóba került, és az összes vázlatot, amit a tanácsadás alatt készítettem.

A tanácsadás ára 30.000 Ft, mely a beszélgetés után, átutalással fizetendő.

Ha később a mégis szeretnétek a teljeskörű tervezést is igénybe venni, annak az árából levonásra kerül a tanácsadás ára.